PLEASE NOTE: JAVASCRIPT IS DISABLED ON YOUR BROWSER. For the best user experience, please enable javascript on your browser now.
 • Cursus Frans

  Snelle vooruitgang in het Frans

  Professionele en persoonlijke behoeften
  Voor allemaal
CALL INTERNATIONAL biedt cursussen Frans aan voor alle doelgroepen: volwassenen, studenten, expats, tieners en kinderen. CALL INTERNATIONAL organiseert ook taalcursussen voor bedrijven en overheidsinstellingen.

Cursussen Engels, Frans en Nederlands in Brussel, Waterloo en Luik (in een van onze taalcentra)

 • Taalbad van 30 uur in 5 opeenvolgende dagen,
 • Van maandag tot vrijdag, elke dag van 9 tot 16 uur, lunch niet inbegrepen (1 uur onderbreking).

Cursussen Engels, Frans en Nederlands in Brussel, Waterloo en Luik (in een van onze taalcentra)

 • 30 uur gespreid over 10 weken, 3 uur per les : ‘s morgens van 9 tot 12 uur of ‘s avonds van 18u30 tot 21u30.

Cursussen Engels, Frans, Nederlands, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Russisch, Chinees (andere talen mogelijk) in Brussel,  Antwerpen, Gent, Waterloo, Luik, in een van onze lokalen, ofwel in de lokalen van het bedrijf, overal in België.

 • Het gaat over individuele trainingen (privécursussen) of in kleine groepen voor een bedrijf (intra-company semi-privécursussen).
 • Inhoud gericht op de behoeften van de deelnemers.

Cursussen Engels, Frans, Nederlands, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Russisch, Chinees (andere talen mogelijk) in Brussel,  Antwerpen, Gent, Waterloo, Luik, in een van onze lokalen, ofwel in degenen van het bedrijf, overal in België.

 • Het gaat over individuele trainingen (privé cursussen) of in kleine groepen voor een bedrijf (intra-company semi-privé cursussen).
 • Inhoud gericht op de behoeften van de deelnemers.
 • Van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u, lunch (1 uur) met de trainer inbegrepen (of niet inbegrepen)
 • Prijs voor een privétraining van 30u: vanaf 1590 € excl. btw voor één persoon (degressieve prijzen voor meerdere mensen in dezelfde groep).

Blended Learning: combinatie van onlinezelfstudie in het SpeedLingua Web 2.0 programma en face-to-face of coaching op afstand.

ONLINE: Openen van het oor met de audiofonatorische loop (tussen 10 en 20 uur werk): de stem wordt door de SpeedLingua-software geanalyseerd et onmiddellijk aangepast. Het brein zal de gehoorde klank beschouwen als die van de stem en zal, dankzij zijn  capaciteit voor plasticiteit, het audiofonatorische systeem van de persoon aanpassen.

COACHING: face to face of op afstand: de coach moedigt de taalautomatismen aan, structureert de gedachten, reactieveert de passieve kennis en creëert contexten (rollenspellen). Hij volgt, stimuleert en adviseert de student bij zijn online werk.

Individuele cursussen Frans op afstand per telefoon of webcam (screen sharing mogelijk).