PLEASE NOTE: JAVASCRIPT IS DISABLED ON YOUR BROWSER. For the best user experience, please enable javascript on your browser now.
  • Call International

    Versnelde taalprogramma's

  • Call International

    Versnelde taalprogramma's

  • Call International

    Versnelde taalprogramma's

WELKOM BIJ CALL INTERNATIONAL, SPECIALIST IN TAAL- EN COMMUNICATIEOPLEIDINGEN

CALL INTERNATIONAL is een talenschool  die het snel leren van talen in communicatiecontexten (al dan niet professioneel) bevordert. Dit alles dankzij een exclusieve pedagogie en talrijke programma’s en leermiddelen.

EEN DOELTAAL SPREKEN

Het gaat om het gebruik van de juiste taalkundige automatismen in de doeltaal, zowel mondeling als schriftelijk, om spontane en taalkundig correcte uitwisselingen uit te lokken voor een  specifiek communicatiedoel.

Of het nu gaat om een cursus Engels, Nederlands, Frans of een andere taal, CALL INTERNATIONAL, een talenschool gespecialiseerd in korte leercycli, biedt altijd de meest geschikte programma’s passend bij de behoeften van de cursist, rekening houdend met de beste prijs-kwaliteitverhouding om zijn doelstellingen te bereiken.

WIE IS DE EINDGEBRUIKER VANDE TAALTRAININGEN?

Vanaf 18 jaar kiest u voor de formules voor volwassenen, of u student of werkende bent. De behoeften kunnen verschillend zijn, wij zorgen voor een adequaat advies om de kandidaat zo goed mogelijk te begeleiden.

Voor bedrijven (klein of groot), zelfstandigen en vrije beroepen, klik hieronder op  "Business". 

Voor taalcursussen voor kinderen vanaf 6 jaar en tieners tot 17 jaar tijdens de vakantie kies “Cursussen voor jongeren".

Volwassenen

Bedrijven en zelfstandigen

Jongeren

Taalcursus cours de langues pour entreprise

WELKE TAAL WILT U LEREN OF VERBETEREN?

Voor taalcursussen voor volwassenen kunt u ook de taal als uitgangspunt nemen voor uw programma:

drapeau-france

uk_flag drapeau-nl de-drapeau spanish-flag italian-flag portugal russe flag_china
Frans
Engels
 Nederlands
Duits
Spaans
Italiaans
Portugees
Russisch
Chinees

OPLEIDINGSFORMULES

EngelsFrans en Nederlands zijn de talen met de meeste cursusmogelijkheden. 

Een kort overzicht: groepscursussen, intensieve cursussen, dagcursussen, avondcursussen, privé face-to-face cursussen, privé online afstandscursussen, e-learning, virtuele cursussen, auditieve training, conversatietafels, residentiële immersie, voorbereiding op certificaten, professionele inhoud, communicatietechnieken.  De taalcursussen bieden algemene groeps- en gerichte inhoud in verband met beroeps- en communicatiecontexten (bv. een zaak presenteren of verdedigen, argumenteren). Deze laatste voorbeelden vindt u in het tabblad "Communicatie" van de menubalk.

Taalcursussen voor jongeren (kinderen, tieners, studenten) worden meestal tijdens de vakantie aangeboden.

CALL INTERNATIONAL, TALENSCHOOL

CALL INTERNATIONAL beschikt over 3 taalcursuscentra. Bovendien kunnen onze taalopleiders zich naar uw kantoor verplaatsen. Onze kenmerken zijn degelijk pedagogisch advies gebaseerd op een analyse van de behoeften van de kandidaat en kwaliteitsopvolging gedurende de hele cursus.

Onze 3 talenscholen staan tot uw beschikking:

Taallcursussen in Brussel: brussels@callinter.com 02/644.95.95
Taalcursussen in Waterloo: waterloo@callinter.com 02/353.13.00
Taalcursussen in Luik: liege@callinter.com 04/268.19.24

 
 

Is het nog niet duidelijk voor u? Advies is niet bindend. Neem gewoon contact met ons op. Het bepalen van het juiste leertraject kan u veel tijd en dus ... geld besparen.

CALL INTERNATIONAL, talenschool, biedt u professionele taal- en communicatieopleidingen voor alle kennisniveaus, van beginner tot zeer gevorderd.

Tot binnenkort.