PLEASE NOTE: JAVASCRIPT IS DISABLED ON YOUR BROWSER. For the best user experience, please enable javascript on your browser now.
 • Groepscursus talen

  Voor een snelle upgrading

  Het hele jaar door gepland

De doeltalen: Engels, Frans, Nederlands

Groepslessen zijn een geweldige manier om een mondelinge taal onder de knie te krijgen, zelfs als echte beginneling. Call International heeft zijn eigen 3-stappenmethode ontwikkeld, de zogenaamde "3 Steps Up", die de natuurlijke taalverwerving bij kinderen imiteert. De intuïtieve ontdekkingsfase wordt gevolgd door de analytische fase. De leercyclus eindigt met een praktische fase in echte context. Zo kunt u uw kennis van de doeltaal snel en efficiënt ontwikkelen.

De groepscursussen vinden plaats in een van onze taalcentra (Brussel, Waterloo of Luik).

Ontdek ook onze seizoensaanbiedingen:

Voor wie ?

Taalcursussen voor volwassenen vanaf 18 jaar.

Voor welk niveau ?

Groepscursussen zijn geschikt voor de niveaus A0 tot B2.

Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen

A0 - Echte beginneling: u hebt nooit de doeltaal geleerd, slechts een tiental woorden zijn u bekend.

A1 - Valse beginneling: u kent tussen 50 en 100 woorden in de doeltaal. U gebruikt stereotiepe zinnen zoals "hoe laat is het?"

A2 - Lower intermediate: u kunt een klein gesprek voeren (begrijpen en spreken) met eenvoudige zinnen over bekende onderwerpen, dikwijls in de tegenwoordige tijd.

B1 - Intermediate: u kunt een gesprek voeren met complexe zinnen (met bijzinnen) in de tegenwoordige tijd, de verleden tijd en de toekomstige tijd. U begrijpt complete teksten over een bekend onderwerp (goede passieve kennis). U schrijft langere zinnen met bepalingen. De spraakkunst is nog benaderend. Er is een gebrek aan woordenschat in sommige domeinen van het dagelijkse leven.

B2 - Upper Intermediate: u hebt een professioneel niveau, waarmee u een onderneming kunt voorstellen, moeilijke vragen kunt beantwoorden en simpele onderhandelingen kunt voeren. U hebt een goede mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid. U beheerst globaal de spraakkunst maar niet alle regels worden spontaan gebruikt. U hebt moeilijkheden met idiomen en een gebrek aan precieze woordenschat.

C1 - Gevorderde: u hebt een goede taalbeheersing. De grammatica is gewoonlijk actief bekend. U kunt onderhandelen en moeilijke situaties beheersen. U hebt nog een gebrek aan zeer precieze woordenschat en idiomen. De doeltaal klinkt nog niet compleet zoals een moedertaal.

C2 - Zeer gevorderde: u hebt een zeer goede taalbeheersing, die tweetaligheid benadert. De zeer nauwkeurige woordenschat en idiomen om helemaal spontaan te communiceren en een metaforische taal te gebruiken, ontbreken nog.

Welke vaardigheden kunt u ontwikkelen ?

 • Uw passieve kennis reactiveren
 • Goede mondelinge automatismen creëren
 • Uw algemene woordenschat uitbreiden
 • Uw angst om te spreken overwinnen
 • Uw uitspraak verbeteren
 • Uw mondelinge expressie vlotter maken
 • Uw luistervaardigheid verbeteren
 • Idiomatische uitdrukkingen beheersen
 • De grammaticaregels actief gebruiken
 • Uw woorden nuanceren

Praktische informatie : 2 formules

Kleine groepen van 4 tot 7 deelnemers. De groepscursussen vinden plaats in een van onze taalcentra (Brussel, Waterloo, Luik). Twee mogelijke formules:

INTENSIEVE GROEPSCURSUS TALEN

Taalbad van 30 uur op 5 opeenvolgende dagen, van maandag tot vrijdag, elke dag van 9 tot 16 uur, lunch niet inbegrepen (1 uur onderbreking). Begint met een minimum van 3 deelnemers.

NIET-INTENSIEVE GROEPSCURSUS TALEN

30 uur gespreid over 10 weken, 3 uur per les : ‘s morgens van 9u00 tot 12u00 of ‘s avonds van 18u30 tot 21u30. Begint in januari, april en september (3e week van de maand met een minimum van 3 deelnemers)

NIET-INTENSIEVE ONLINE GROEPSCURSUS TALEN

30 uur gespreid over 15 weken, 2 uur per les : ‘s morgens van 9u00 tot 11u00 of ‘s avonds van 18u30 tot 20u30. Begint half februari en half november met een minimum van 3 deelnemers. Andere startdata zijn mogelijk.

Tarief

Het tarief bedraagt 499 € incl. 21% btw voor particulieren en 499 € excl. 21% btw voor zelfstandigen en bedrijven. De cursus- en grammaticaboeken zijn in de prijs inbegrepen alleen voor de face-to-face cursussen, maar niet inbegrepen voor de online cursussen. Voor de intensieve groepscursussen zijn de lunchen niet inbegrepen.

Ontdek ook onze seizoensaanbiedingen:

Meer info?

Geniet van onze zomerpromoties om september voor te bereiden:


Groepscursus Engels, Frans, Nederlands voor 449 €* (ipv 499 €)

Intercompany communicatieseminars + leertraject Myskillcamp voor 899 €* (ipv 999 €)

3-maand toegang tot een Rosetta Stone licentie+ 10 afstandscoachings van 30 minuten voor 449 €* (ipv 499 €)

Een maand gratis toegang tot een Gymglish licentie (via onze E-shop)

*De hierboven vermelde prijzen zijn BTW 21% inbegr.voor particulieren en BTW 21% niet inbegr. voor bedrijven, zelfstandigen en vrije beroepen.