PLEASE NOTE: JAVASCRIPT IS DISABLED ON YOUR BROWSER. For the best user experience, please enable javascript on your browser now.
  • Taalkamp Engels in Dublin

    Residentiële taalImmersie voor jongeren

    De intensieve formule bij uitstek


DE TAALIMMERSIE
IN BRAY (DUBLIN) (cursusprogramma + gastgezin) is de formule bij uitstek om zichzelf een week in het Engels onder te dompelen. Het is de beste manier om in een zeer korte tijd vlot Engels te leren spreken. En bovendien is het een leuke ervaring!

Voor wie?

Voor tieners van 16 tot 22 jaar.  

Locatie

Gelegen op 30 minuten van het centrum van Dublin (Ierland) is het opleidingscentrum aan het water gelegen in het kleine kustplaatsje Bray. De traininglokalen zijn licht, ruim en warm. Een studiecentrum is toegankelijk voor studenten die bibliotheekmateriaal willen exploiteren. In de computerruimte hebben ze toegang tot het e-learning portaal.

Een cafetaria en een eigen tuin met patio staan tot uw beschikking.

Praktische organisatie

Gelegen op korte afstand van de school biedt het zorgvuldig gekozen gastgezin ontbijt, avondmaaltijd en accommodatie. In de ochtend van 9 uur tot 11 uur en van 11u30 tot 13u30 vinden lessen Engels plaats (20 uur).  

Drie namiddagen per week wordt één uur respectievelijk gericht op spraak- en luistervaardigheid, business Engels en uitspraak. Daartoe wordt 2 keer 1 uur privéles aan de 2 andere namiddagen toegevoegd. Studenten hebben toegang tot het e-learning platform van het centrum gedurende 1 maand vóór en 3 maanden na de taalimmersie (ook via tablet of Smartphone).  

Culturele activiteiten worden aangeboden (sommige gratis, anderen niet inbegrepen in de prijs). De cursussen en accommodatie (verblijf, ontbijt en avondmaaltijden) bij het gastgezin zijn inbegrepen in de prijs evenals de luchthaven/Bray shuttles. Lunches, reizen en betalende culturele activiteiten zijn exlusief. Maximaal 2 studenten per familie. Verblijf van zaterdag tot zaterdag of van zondag tot zondag (8 dagen, 7 nachten). 

Methode

De dynamische cursussen bevorderen het verrijken van de woordenschat en de correcte taalautomatismen.

De culturele activiteiten en het gastgezinsleven stimuleren spontane uitwisselingen, verbeteren de luistervaardigheid met verschillende accenten en helpen reactiveren hetgeen in de klas werd behandeld.

Resultaten

De jongere zal zijn spreekvaardigheid letterlijk hebben gestimuleerd en zijn schrijfvaardigheid tegelijkertijd hebben verbeterd, allemaal in één week! CALL INTERNATIONAL verkrijgt 94% algemene tevredenheid met zijn opleidingen.