PLEASE NOTE: JAVASCRIPT IS DISABLED ON YOUR BROWSER. For the best user experience, please enable javascript on your browser now.
  • Taalcursus en taalstages voor studenten van 18 t/m 25 jaar

    HET JAAR REDDEN OF GEWOON DE STUDIES MAKKELIJKER MAKEN

    Intensieve taalstages tijdens de schoolvakantieperiodes ok niet-intensieve cursus elk trimester: in september, januari en april

Frans, Engels en Nederlands

Voor wie?

Wij verwelkomen studenten van 18 tot 25 jaar oud.

Voor welk niveau?

Workshops en cursussen zijn beschikbaar voor beginner tot gevorderd niveau.

Welk programma voor welke vaardigheden?

De doelstellingen van deze trainingen zijn gevarieerd:

Voor studenten met moeilijkheden kan een intensieve groepscursus talen (5 opeenvolgende dagen) het jaar redden en een examen voorbereiden. We verwijderen blokkades en stimuleren de motivatie.
Als het de bedoeling is de grammatica en de structuur van de taal te herhalen, is e-learning de beste oplossing. Blended E-learning (met een coach) is over het algemeen doeltreffender en motiverender.
Als mondelinge uitdrukking en luistervaardigheid de struikelblokken zijn voor vooruitgang, zal het Speech Power programma u helpen deze grote moeilijkheden te overwinnen.
Voor degenen die hun jaar hebben gehaald gaat het erom vooruitgang te boeken en zich meer vertrouwd te maken met de taal. Wij kunnen vaardigheden activeren die in de klas niet veel tijd kunnen krijgen, zoals spreken en luisteren. Intensieve of niet-intensieve groepscursus of privé-lessen kunnen de spreekvaardigheid verbeteren.
Deze cursussen kunnen worden gebruikt om u voor te bereiden op de arbeidsmarkt (minimaal B1 niveau bereiken of zelfs hoger, afhankelijk van de marktverwachtingen)
In het geval van een privé-cursus kan de inhoud worden toegespitst op studiegerelateerde behoeften.
Online taalcursus heeft het voordeel op afstand te gebeuren (geen verplaatsingen, dus tijdbesparing). 
Voor Engels is een immersie in Ierland een echte springplank. Het vereist echter een gemiddeld niveau om er ten volle van te profiteren.

Praktische informatie

De intensieve groepscursussen talen zijn gepland van 9.00 uur tot 16.00 uur gedurende 5 opeenvolgende dagen (een uur pauze voor de lunch niet inbegrepen in de prijs). Zij worden het hele jaar door georganiseerd.
De driemaandelijkse groepscursussen talen vinden plaats tijdens het schooljaar, gedurende 3 uur per week, voor een totaal van 30 uur. Ze beginnen in september, januari of april, 's ochtends of 's avonds. We vormen homogene groepen van 4 tot 7 deelnemers.
Er worden ook taalkampen (immersies) in Ierland het hele jaar door georganiseerd voor 5 opeenvolgende dagen.
Privécursus, afstandscursus, Speech Power en e-learning worden georganiseerd volgens de planning van de student. 

Tarief

Zie de respectievelijke pagina's van de website of neem contact met ons op voor een offerte.

Blended e-learning with face to face or distance coaching
Soft skills for communication in businesses