PLEASE NOTE: JAVASCRIPT IS DISABLED ON YOUR BROWSER. For the best user experience, please enable javascript on your browser now.
 • Nederlands in België

  Het meest intensieve programma om mondelinge vooruitgang te maken

  Doeleinden : de passieve kennis reactiveren, een vlotte mondelinge uitdrukking ontwikkelen, snelle vooruitgang boeken
  One-to-one: 25 uur training in 5 dagen, elke dag 5 uur individuele training
  De lesinhoud van de privé-lessen wordt helemaal aangepast aan de professionele omgeving van elke cursist waarvan de professionele document als lessteun kunnen dienen
  Koude lunch met de trainer
  Gewoonlijk zijn 1 of 2 excursies met een trainer in de week inbegrepen
  Budget: 1750 € excl. BTW (groep) of 2250 € excl. BTW (individueel) 2250 € excl. BTW per persoon incl. cursus, logies bij een gastgezin (5 dagen), 1 of 2 excursies, excl. reis en extra-activiteiten

HET LEERCENTRUM TE ANTWERPEN

Gelegen in een winkelstraat tussen de Antwerpse luchthaven en het Berchemse station, 15 minuten ver van het stadscentrum met de tram, beschikt het over 3 grote en 2 kleine leerlokalen en ook 1 leeszaal.

De grootste stad van Vlaanderen is bekend voor haar zeer ontwikkelde en uitgebreide internationale vrachthaven. In het hart van de diamantindustrie is Antwerpen ook een beroemd modecentrum geworden. Dankzij een rijk cultureel leven stelt de stad talrijke sites te ontdekken voor zoals het Rubenshuis, het diamantmuseum, de Onze-Lieve-Vrouw kathedraal, zonder de dierentuin te vergeten. De Meir, een brede voetgangerslaan, beroemd voor haar eigentijdse winkels, is alleen een bezoek waard.

Het zorgvuldig gescreende gastgezin woont niet ver van de school. U krijgt er ontbijt, avondeten en logies. Het gezin kan activiteiten voorstellen indien het wenst.
De specifieke Antwerpse sfeer en het warme onthalen van de Antwerpenaars maken de havenstad een bijzonder aangemane verblijfplaats.

RESIDENTIELE TAALBADEN GERICHT OP DE MONDELINGE COMMUNICATIE

De methode gebruikt in het taalcentrum is zeer communicatief en gericht op de taalpraktijk in reel context, met voorrang aan de mondelinge taal.