PLEASE NOTE: JAVASCRIPT IS DISABLED ON YOUR BROWSER. For the best user experience, please enable javascript on your browser now.
 • Frans in frankrijk

  Het meest intensieve programma om mondelinge vooruitgang te boeken

  Doeleinden : de passieve kennis reactiveren, een vlotte mondelinge uitdrukking ontwikkelen, snelle vooruitgang boeken
  One-to-one: 25 uur training in 5 dagen, elke dag 5 uur individuele training, gevolgd door activiteiten
  De lesinhoud wordt helemaal aangepast aan de professionele omgeving van elke cursist waarvan de professionele document als lessteun kunnen dienen
  Lunch en avondmaal met de trainer
  Accommodatie bij de gastgezin in het trainingcentrum
  Budget: 2250 € excl. BTW incl. privécursus, logies in het centrum (5 dagen), geplande activiteiten, excl. reis en extra-activiteiten

HET LEERCENTRUM VAN ROUMEGUÈRE

Te midden van een agrarisch domein van 120 ha ligt Rouméguère, een voormalige boerderij, volledig gerenoveerd op basis van streekgebonden materialen en met oog voor levenscomfort.
In de tuin van één hectare is er een petanquebaan, een zwembad van 100 m2 en een badmintonveld aangelegd.

Het grote huis telt 5 kamers met badkamer, een zithoek, een keuken met eetgedeelte en verder is er nog een ontspanningsruimte (sauna, balneobad, zonnehemel) en een leerruuimte.

Dit authentieke plekje, op één uur rijden van de oceaan en twee uur van de Pyreneeën, bevindt zich in het midden van prachtige landschappen, doorkliefd door een woeste Garonne en omringd door de bekende wijngaarden. De uitstekende lokale keuken, de goede wijn en het zachte klimaat zijn het neusje van de zalm. Aktiviteiten ter plaatse: zwemmen (van mei tot oktober), petanque, badmintonnen, volleyballen, mountainbiken, wandelen.
Lokale marktjes, gastvrije wijnkelders, wijngaarden, pittoreske dorpjes, artisanale werkplaatsen en tentoonstellingen, Saint-Emilion. U kunt nog andere aktiviteiten kiezen die niet in de prijs inbegrepen zijn (sport / ontspanning / cultuur).

RESIDENTIELE TAALBADEN GERICHT OP DE MONDELINGE COMMUNICATIE

De methode gebruikt in het taalcentrum is zeer communicatief en gericht op de taalpraktijk in reel context, met voorrang aan de mondelinge taal.