PLEASE NOTE: JAVASCRIPT IS DISABLED ON YOUR BROWSER. For the best user experience, please enable javascript on your browser now.
  • Bridging Cultures

 

Goedendag,

De wereld gaat open, de mentaliteiten ook.

We hebben het genoegen u voor een evenement, dat de deuren van onze toekomst zal openen uit te nodigen: Bridging Cultures, op 5 november, op een absoluut magische plaats (de grote lichtkoepel van Be-Here, naast Tour en Taxis)  :https://host.drawbotics.com/tourama/byrrh-1/

U zult er ondernemingen en ambachtslieden treffen, die respectvol voor een duurzame, circulaire economie, biodiversiteit, … zijn.

Het biedt de gelegenheid om talrijke, ambachtellijke producties te proeven, te ontdekken, hippe voorwerpen (steppen, segways …) te testen en nieuwe fabricatietechnieken te leren.

Er zullen talrijke deelnemers zijn, allen geïnteresseerd door of betrokken bij het respect voor onze planeet. Tevens vindt u er spelen, wedstrijden en ludieke activiteiten.

Kom met uw gezin, vrienden of collega’s op deze echte overdekte markt van de circulaire economie.

De wereld waarin we leven vermengt meer en meer culturen (België is een mooi voorbeeld). Meer dan ooit hebben we het nodig om elkaar te leren kennen teneinde elkaar te begrijpen. Het gebruik van talen brengt ons bijeen en bevordert uitwisselingen, motoren van onze nieuwe economie.  

Energie- en tijdbesparende oplossingen en dus geld om een taal te leren of te reactiveren … én op een vlotte wijze bestaan.

Dit evenement wordt in samenwerking met Push&Plug Exploradis et Be-Here georganiseerd.

 

Op 5 november van 19u tot 21u30.

Wees erbij!

Voor inlichtingen en inschrijvingen:

http://www.pushnplug.com/a-la-soiree-bridging-cultures-call-international/