PLEASE NOTE: JAVASCRIPT IS DISABLED ON YOUR BROWSER. For the best user experience, please enable javascript on your browser now.
  • Residentiële taalimmersie Engels in Engeland

    Het meest intensieve programma om mondelinge vooruitgang te boeken

    Doeleinden : de passieve kennis reactiveren, een vlotte mondelinge uitdrukking ontwikkelen, snelle vooruitgang boeken

Minder dan een uurtje rijden van Londen staat het pittoreske stadje Winchester bekend om zijn architectuur en historisch erfgoed. Winchester telt 40 000 inwoners en is zelfs in de zomer een oase van rust.

Het trainingscentrum te Winchester wordt gekenmerkt door een menselijke schaal waar elke student zijn plaats vindt. De cursussen zijn erkend door de British Council.

Het zorgvuldig gescreende gastgezin woont niet ver van het trainingscentrum. U krijgt er ontbijt, avondeten en logies. Drie keer per week worden activiteiten  aangeboden onder de leiding van een leerkracht Engels.

Voor wie ?

Taalbaden met gastgezin voor volwassenen avanf 18 jaar.

Voor welk niveau?

De taalbaden met gastgezin zijn geschikt voor niveaus A2+ tot C2.

Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen

A0 - Echte beginneling: u hebt nooit de doeltaal geleerd, slechts een tiental woorden zijn u bekend.

A1 - Valse beginneling: u kent tussen 50 en 100 woorden in de doeltaal. U gebruikt stereotiepe zinnen zoals "hoe laat is het?"

A2 - Lower intermediate: u kunt een klein gesprek voeren (begrijpen en spreken) met eenvoudige zinnen over bekende onderwerpen, dikwijls in de tegenwoordige tijd. 

B1 - Intermediate: u kunt een gesprek voeren met complexe zinnen (met bijzinnen) in de tegenwoordige tijd, de verleden tijd en de toekomstige tijd. U begrijpt complete teksten over een bekend onderwerp (goede passieve kennis). U schrijft langere zinnen met bepalingen. De spraakkunst is nog benaderend. Er is een gebrek aan woordenschat in sommige domeinen van het dagelijkse leven.

B2 - Upper Intermediate: u hebt een professioneel niveau, waarmee u een onderneming kunt voorstellen, moeilijke vragen kunt beantwoorden en simpele onderhandelingen kunt voeren. U hebt een goede mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid. U beheerst globaal de spraakkunst maar niet alle regels worden spontaan gebruikt. U hebt moeilijkheden met idiomen en een gebrek aan precieze woordenschat.

C1 - Gevorderde: u hebt een goede taalbeheersing. De grammatica is gewoonlijk actief bekend. U kunt onderhandelen en moeilijke situaties beheersen. U hebt nog een gebrek aan zeer precieze woordenschat en idiomen. De doeltaal klinkt nog niet compleet zoals een moedertaal.

C2 - Zeer gevorderde: u hebt een zeer goede taalbeheersing, die tweetaligheid benadert. De zeer nauwkeurige woordenschat en idiomen om helemaal spontaan te communiceren en een metaforische taal te gebruiken, ontbreken nog.

Welke vaardigheden kunt u ontwikkelen ?

De methode gebruikt in het taalcentrum is zeer communicatief en gericht op de taalpraktijk in reel context, met voorrang aan de mondelinge taal.

De taalimmersie (lessen + activiteiten + gastgezin) is een ideale formule vanaf niveau A2+ om snelle vooruitgang te maken: verrijking van de woordenschat, ontwikkeling van taalreflexen, rollenspellen. De culturele activiteiten en de avonden bij de gastgezin zijn een natuurlijke verlenging van de lessen om spontane uitwisselingen te ontwikkelen, verschillende accenten en boodschappen te begrijpen, en de nieuwe woordenschat uit te oefenen. 

Deze intensieve taalimmersie wordt de ideale formule om van taalniveau in een week te veranderen.

Praktische informatie: 2 formules

OPTIE 1

Combinatie (groepscursussen + privélessen): elke dag, 4u30: 2u30 in kleine groep 's ochtends, en 2 uur privélessen 's namiddags. Drie keer per week zal een taaldocent activiteiten voorstellen na de lessen.

OPTIE 2

Elke dag, 4 uur privélessen : 2u30 's ochtends en 2 uur 's namiddags. De inhoud van de privélessen wordt aangepast aan de vakbehoeften van iedereen. Drie keer per week zal een taaldocent activiteiten voorstellen na de lessen.

Welke vooruitgang kunt u verwachten?

Met een week intensief taalbad kunt u meestal een taalniveau (- ERK op de schaal van het niveau van het Europees Referentiekader voor Talen) bevorderen, vooral voor niveaus A2+, B1, B1+.

Tarieven

De tarieven zijn inclusief accommodatie in een gastgezin, lessen in het centrum, en activiteiten georganiseerd door het personeel, van maandag tot vrijdag, het vervoer van en naar Gatwick of Heathrow. Het omvat niet het vervoer van het vasteland naar een van deze luchthavens of return.

Onze tarieven voor een taalimmersie zijn zeer concurrerend en, aangezien het aantal uren immersie in het Engels in zo'n korte tijd is de return on investment zeer hoog. De inschrijvingskosten kunnen variëren afhankelijk van de pariteit tussen de euro en het Britse pond.

 

 

 

Geniet van onze zomerpromoties om september voor te bereiden:


Groepscursus Engels, Frans, Nederlands voor 449 €* (ipv 499 €)

Intercompany communicatieseminars + leertraject Myskillcamp voor 899 €* (ipv 999 €)

3-maand toegang tot een Rosetta Stone licentie+ 10 afstandscoachings van 30 minuten voor 449 €* (ipv 499 €)

Een maand gratis toegang tot een Gymglish licentie (via onze E-shop)

*De hierboven vermelde prijzen zijn BTW 21% inbegr.voor particulieren en BTW 21% niet inbegr. voor bedrijven, zelfstandigen en vrije beroepen.