PLEASE NOTE: JAVASCRIPT IS DISABLED ON YOUR BROWSER. For the best user experience, please enable javascript on your browser now.

boost 40 frans

Wat belemmert het aanleren van talen?
  1. Elke taal heeft haar eigen klanken (haar geluidsfrequenties)
  2. De geluidstrillingen worden in het oor overgebracht door middel van het trommelvlies dat trilt en op zijn beurt de 3 gehoorbeentjes doet bewegen.
  3. Opdat ze zouden kunnen trillen, zijn de 3 gehoorbeentjes verbonden met 2 spieren die een ‘zekere’ soepelheid hebben. Deze soepelheid hangt af van de auditieve prikkeling tijdens ons leven.Als we op jonge leeftijd niet genoeg de klanken van het Frans horen, verliest het oor die soepelheid. Gevolg: het oor hoort de Franse klanken niet goed meer.
  4. We spreken woorden uit zoals we ze horen. Wat het probleem van de uitspraak  verklaart.

De moeite die we hebben om klanken juist op te vangen leidt tot een verkeerde uitspraak en een gebrek aan vlotheid. Alles hangt samen. Mensen met een talenknobbel beschikken simpelweg over een open oor, dat voorzien is van kleine, erg soepele spieren (zoals kleine kinderen)!

De enige oplossing: Het oor weer openen voor de klanken van de vreemde taal.
En zo doen we dit:

BOOST 40 (van het SPEECH POWER-programma)
  • 20 uur online werken om het oor te openen voor de klanken van de taal die men wil leren
  • 20 uur face-to-face of afstandscoaching om de juiste automatismen te ontwikkelen

 Met welk resultaat?

Dit ‘blended’ programma van 40 uur zal uw niveau enorm verbeteren:

Een vooruitgang van minstens één niveau na 40 uur training (geldig voor de 4 eerste niveaus van het Europese referentiekader voor talen). (Gewoonlijk heeft men minstens 60 uur nodig om een niveau te stijgen.)

Bonus

Call International heeft zopas haar Qfor kwaliteitscertificaat vernieuwd dankzij een algemene klantentevredenheid van 94 %. Het gevolg?

  • Geniet nu van een korting van € 100 excl. btw op het totale inschrijvingsgeld van €1.590 excl. btw (een geschenkje van ons om onze klanten te bedanken voor dit resultaat).

Nu is het aan u.

Contacteer ons: val@callinter.com - 02 353 13 00